Over Ons

More Theater Producties staat voor hedendaags repertoire. Producties die we produceerden zijn o.a. Moeders en Zonen, De Marathon, Rundfunk, All Stars, From Sammy With Love, 't Schaep met de 5 Pooten, n00b speelt n00b, en De Alex Klaasen Revue – Showponies 1 en 2 en Snowponies. 

In het theaterseizoen 2023/2024 brengen wij de producties No Ponies, Rundfunk - SCHAU, De Joardy Show, Tjitske Reidinga - Portret, Fokker Blankers Tol, n00b speelt n00b en Alleen Familie.

Bekijk hier onze theaterproducties.


Artistieke Visie

MORE wil impact maken met toonaangevend, interdisciplinair theater een groot en breed publiek bereiken en een vaste waarde zijn in de Nederlandse theaterprogrammering.

More Theater Producties blijft door groeien naar de positie waarin het als productiehuis vanuit en in nauwe samenwerking met makers en acteurs origineel, multidisciplinair theater maakt. De volgende speerpunten zijn hierin leidend:

Voor een groot (in aantallen) en breed (in herkomst, achtergrond, gender, leeftijd, opleiding) publiek voorstellingen brengen die inhoudelijk en in vorm verbonden zijn met het nu. Een inclusieve koers varen op basis van nieuw repertoire, inspelend op het raakvlak van actuele, persoonlijke en maatschappelijke thema’s en het bieden van een stimulerende werkplek voor (jonge) toonaangevende regisseurs en theatermakers met een eigen geluid en gedeelde visie. Waarbij ontwikkeling van het makerschap altijd hand in hand gaat met een heldere en opvallende marketingcampagne om het publiek mee te nemen in de ontwikkeling van het talent.

Originele producties van hoge kwaliteit voor een groot publiek. Kwaliteit is een breed begrip en laat zich makkelijk leiden door individuele smaak of datgene dat wij al kennen. Daarom houden wij bij de keuze voor en ontwikkeling van onze producties drie pijlers aan:

 

❖ Relevantie

Maatschappelijk relevant; actueel; zegt iets over een generatie; geeft een tijdsbeeld; universele waarde; voegt iets toe aan bestaande beelden/verhalen over een specifiek onderwerp/thema.

 ❖ Originaliteit

In genre; mengvormen en/of samenwerkingen; originele casting; originele (samenstelling) creatieven; bewerking/vernieuwing van repertoire; nieuw perspectief; bijzondere bewerking van boek of film.

❖ Vakmanschap/ontwikkeling

Uitzonderlijke kwaliteit/oeuvre van een maker; belangrijke positie in de kunsten; nieuwe stap in de ontwikkeling van een acteur; van een maker; talentontwikkeling; uitbreiding van diens discipline bv schrijven vertalen door een acteur; De combinatie van deze pijlers verhoogd de kans op het bereiken van een breed publiek, een betrouwbaar hoog niveau. Het voorkomt een te subjectieve, individuele benadering van smaak of herkenning van het artistieke team dat selecteert en geeft ruimte aan diverse perspectieven en houvast aan een bredere discussie over kwaliteit van ons aanbod. Het bindt ervaren prominenten uit het vak aan zich en zorgt voor een aanwas van nieuwe, diverse vertellingen, makers en acteurs.

Medewerkers
Janusz Gosschalk
Producent

info@moretheater.nl
Matthijs Bongertman
Producent

info@moretheater.nl
Christina Kansen
Manager Producties

christina@moretheater.nl
Corien van der Zwaag
Creatief Manager

corien@moretheater.nl
Amber Winkel
Manager Marketing & PR

amber@moretheater.nl
Sabine de Groot
Uitvoerend Producent

sabine@moretheater.nl
Annemarijn Zanting
Uitvoerend Producent

annemarijn@moretheater.nl
Jesse Breebaart
Technisch Coördinator

jesse@senf.nl
Jan-Willem van den Heuvel
Productieleider

jan-willem@moretheater.nl
Demi Baltus
Productieleider

demi@moretheater.nl
Nynke van der Aa
Productieleider

nynke@moretheater.nl
Susanne Bensdorp
Projectmanager Marketing & PR

susanne@moretheater.nl
Manon Vallinga
Marketing & Publiciteit

manon@moretheater.nl