← Terug
Theater
Wegens grote vraag nu al kaarten beschikbaar voor Rundfunk tournee in 2025

9 maart – Op de dag van de première van Schau, de derde voorstelling van Rundfunk, kondigt producent MORE Theater Producties aan dat er 50.000 kaarten verkocht zijn voor de tournee. Wegens de grote vraag naar kaarten start vandaag al de kaartverkoop van een aantal voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen. Van 26 feb t/m 1 maart 2025 is Schau te zien in Koninklijk Theater Carré en van 20 t/m 22 feb 2025 keert Rundfunk terug naar het oude Luxor Theater, waar vanavond de première plaats vindt. Kaartverkoop via de websites van de desbetreffende theaters en ntk.nl. 

 

Rundfunk 

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor de Poelifinario. Hierna volgde de bioscoopfilm Jachterwachter en de televisieserie Duco en Roy. Hun derde voorstelling Schau, in een regie van Peter van de Witte, is dit theaterseizoen nog tot en met 28 juni te zien.

 

Schau

De nieuwe Schau van Rundfunk. Echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!