← Terug
Theater
Rundfunk grootser en scherper met derde voorstelling Schau!

Na het overweldigende succes van Wachstumsschmerzen en Todesangstschrei staat het duo Rundfunk (Yannick van de Velde en Tom van Kalmthout) vanaf november 2023 met hun derde voorstelling Schau in het theater. Schau wordt nog grootser en scherper dan we van de jongens gewend zijn. De voorstelling wordt wederom geregisseerd door Peter van de Witte en gaat maart 2024 in première in het oude Luxor Theater in Rotterdam. Voorafgaand aan de tournee zijn er in mei en juni nog werkvoorstellingen in Amsterdam, Enschede en Rotterdam. De kaartverkoop voor de werkvoorstellingen is inmiddels gestart, de rest van de tournee volgt spoedig.

Yannick en Tom kijken uit naar hun nieuwe voorstelling: ‘De nieuwe Schau wordt echt een Schauschau. Een schauwy Schauschau. Welbeschaud beschauen we deze Schau schauwieschau als onze schauste Schau. Wees toeschauer van dit Schaubizzspektakel, want het schau wel eens een afschauelijk schaurmant Schauspel kunnen worden. Dus hup, Schauders eronder en zeg tegen de taxischauffeur: op naar de Schauburg!’

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) beleefde een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste theatervoorstelling Wachstumsschmerzen een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Ook voor hun tweede voorstelling Todesangstschrei werden zij genomineerd voor de Neerlands Hoop. Na een succesvolle televisieserie, een bioscoopfilm en twee uitverkochte theatertours, komen de heren in de zomer van 2023 met een nieuwe komedieserie: Rundfunk: Duco en Roy.

Voor meer informatie en de speellijst kijk op www.rundfunk.sexy