← Terug
Theater
Stagiair(e) marketing/publiciteit gezocht!

Stagiair(e) marketing/publiciteit gezocht!


More Theater Producties zoekt vanaf januari/februari 2023 (startdatum in overleg) een stagiair(e) marketing/publiciteit voor minimaal 4/5 maanden, 5 dagen in de week.

 

Heb jij affiniteit met theater? Ben je op zoek naar een veelzijdige stage in een dynamische werkomgeving in de theaterwereld? Ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij het in de markt zetten van een voorstelling? Dan hebben wij de stage voor jou! More Theater Producties zoekt vanaf januari / februari 2022 (startdatum in overleg) een stagiair(e) marketing/publiciteit voor minimaal 4/5 maanden, 5 dagen in de week.

 

In de afgelopen vijf jaar is More Theater Producties een vaste waarde in het theaterlandschap geworden. Succesvolle producties als From Sammy With Love, de hitmusical De Marathon, Rundfunk, All Stars, 't Schaep met de 5 Pooten, Koefnoen Live en de met sterren overladen Alex Klaasen Revue – Showponies 1, 2 en Snowponies vonden hun weg naar het theater.

Om de marketingafdeling te ondersteunen zijn we op zoek naar een marketing/pr stagiair(e). Je werkt binnen een klein informeel team in Amsterdam-West aan de marketingvan de theaterproducties in samenwerking met de marketingmanager. Je verricht daarnaast algemene werkzaamheden voor de gehele afdeling.

Wat wij bieden:
Een leerzame en uitdagende stageplek binnen een jong en energiek team. Waarbij je het reilen en zeilen van een theaterproducent tot in de puntjes leert kennen. Je ondersteunt hierbij de afdeling marketing en komt direct in contact met theaters. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het schrijven van persberichten en nieuwsbrieven, het aanleveren van content voor online media-kanalen, het opzetten van promotionele-acties en het bestellen en distribueren van publiciteitsmateriaal. Gedurende je stageperiode kun je vrijwillig voorstellingen uit ons aanbod bezoeken en ontvang je een stagevergoeding van €350,-.


Je kwaliteiten:

je hebt affiniteit met de theaterbranche;
je volgt een HBO opleiding in film, media, journalistiek, cultuur en/of marketing;
je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel,
je hebt goede communicatieve vaardigheden en oog voor detail;
je hebt gevoel voor timemanagement en planning;
je bent creatief, leergierig en gemotiveerd;
je bent proactief, flexibel en bezit veel doorzettingsvermogen;
je hebt ervaring met Social Media;
je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;


Aanbod:

Je werkt in een sfeervolle en levendige werkomgeving, waar je het reilen en zeilen van een producent tot in de puntjes leert kennen. Je krijgt een stagevergoeding en als secundaire voorwaarde kun je gratis naar optredens van de artiesten die exclusief onder More Theater Producties vallen.


Meer informatie of solliciteren?

Aangezien het een stageplaats betreft kan je alleen reageren als je momenteel een opleiding volgt. Mail je motivatie en CV voor 10 december naar Esther Kroeze | esther@moretheater.nl  


Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld