← Terug
Theater
Stagiair(e) marketing/publiciteit gezocht!

Stagiair(e) marketing/publiciteit gezocht!


More Theater Producties zoekt vanaf januari / februari 2024 (startdatum in overleg) een stagiair(e) marketing/publiciteit voor minimaal 4/5 maanden, 5 dagen in de week.

 

Heb jij affiniteit met theater? Ben je op zoek naar een veelzijdige stage in een dynamische werkomgeving in de theaterwereld? Ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij het in de markt zetten van een voorstelling? Dan hebben wij de stage voor jou! More Theater Producties zoekt vanaf augustus / september 2023 (startdatum in overleg) een stagiair(e) marketing/publiciteit voor minimaal 4/5 maanden, 5 dagen in de week.

 

In de afgelopen zeven jaar is More Theater Producties een vaste waarde in het theaterlandschap geworden. Succesvolle producties als From Sammy With Love, de hitmusical De Marathon, Rundfunk, All Stars, 't Schaep met de 5 Pooten, Koefnoen Live en de met sterren overladen Alex Klaasen Revue – Showponies 1, 2 en Snowponies vonden hun weg naar het theater.

Om de marketingafdeling te ondersteunen zijn we op zoek naar een marketing/pr stagiair(e). Je werkt binnen een klein informeel team in Amsterdam-West aan de marketingvan de theaterproducties in samenwerking met de marketingmanager. Je verricht daarnaast algemene werkzaamheden voor de gehele afdeling.


Stagiair(e) productie gezocht!

Senf Producties & More Theater Producties zoeken voor seizoen/schooljaar 23-24 (startdatum in overleg) een stagiair(e) productie

Heb jij affiniteit met theater? Ben je op zoek naar een veelzijdige stage in een dynamische werkomgeving in de theaterwereld? Ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij het produceren van een voorstelling? Dan hebben wij de stage voor jou! More Theater Producties & Senf Producties zoeken voor seizoen/schooljaar 23-24 (startdatum in overleg) een of meerdere stagiair(e)s productie.

Om de productieafdeling te ondersteunen zijn we op zoek naar een productie stagiair(e). Je werkt binnen een klein informeel team in Amsterdam-West aan de productie van de theaterproducties in samenwerking met de productieleiders. Je verricht daarnaast algemene werkzaamheden voor de gehele afdeling.


Klik hier voor meer informatie over de vacatures