← Terug
Snowponies speelt (veilig) door!

De afgelopen week hebben wij van zo ontzettend veel mensen de vraag gekregen of er matinee voorstellingen gespeeld gaan worden dat alles op alles is gezet om dat voor elkaar te krijgen. En wij hebben heel goed nieuws!

Dankzij de flexibiliteit van DeLaMar kunnen we van 10 december t/m 9 januari matineevoorstellingen van Snowponies gaan spelen in Amsterdam. Helaas dus op een derde van de capaciteit, maar de gezelligheid zal er niet minder om zijn. Snowponies is het leukste kerstuitje van het jaar en nu misschien nog wel meer dan ooit een broodnodige ouderwetse middag lachen.

Alle mensen die al kaarten hadden geboekt voor Snowponies in DeLaMar krijgen vandaag een mail met informatie over hoe je je kaarten kan omboeken naar een matineevoorstelling. Aanstaande maandag 6 december om 17:00 uur wordt de verkoop van deze matineevoorstellingen opengezet en kunnen ook mensen die eerder nog geen tickets hadden kaarten kopen. Dus ook voor alle mensen die we helaas moeten teleurstellen in de andere theaters, kom naar de matinees in Amsterdam! 

voor meer informatie www.delamar.nl