← Terug
Theater
Het wordt mooier dan ooit!

Vanaf september 2021 brengen wij Koefnoen Live, De Alex Klaasen Revue – Snowponies, Rundfunk – Todesangstschrei, Het Oog van de Storm en Het Huwelijk met Huub Stapel naar de theaters. Wij kunnen niet wachten. 

Koefnoen Live
Na zestien succesvolle seizoenen op televisie trekken de mannen van Koefnoen nu met hun persiflages, types en imitaties het theater in: helemaal live! Up-to-date en fonkelnieuw materiaal, vertolkt door vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en het onverwoestbare ANWB-koppel Okko en Eus.

Koefnoen Live is van september 2021 tot en met juni 2022 te zien. Klik hier voor de speellijst.


De Alex Klaasen Revue - Snowponies
De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas.

Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer.

Snowponies is van november 2021 tot en met januari 2022 te zien. Klik hier voor de speellijst.


Rundfunk - Todesangstschrei
Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD. Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen.

Todesangstschrei is van september 2021 tot en met juni 2022 te zien. Klik hier voor de speellijst.


Het Huwelijk met Huub Stapel
Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is aankomend seizoen weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…


Het Oog van de Storm
In Het Oog van de Storm volgen we André en Madeleine die al meer dan 50 jaar gelukkig getrouwd zijn. Hij was ooit een succesvol schrijver, maar de laatste tijd is hij vergeetachtig en verward, zij een toegewijde en sterke vrouw die altijd zijn steun en toeverlaat is geweest. Dit weekend zijn hun dochters, Anne en Elise, naar het ouderlijk huis gekomen om op verzoek van de uitgever André’s papieren te sorteren. Na een stormachtige nacht gebeuren er vreemde dingen. Alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?