← Terug
Theater
Stagiairs gezocht!

Ben jij op zoek naar een leuke stage? Bekijk dan snel welke stageplekken wij voor het aankomende theaterseizoen open hebben staan.

Gezocht: STAGIAIR(E)S TECHNIEK

MORE Theater Producties is voor het seizoen 2020/2021 op zoek naar meerdere stagiair(e)s techniek.

MORE Theater Producties staat voor hedendaags repertoire. Producties die we produceerden zijn o.a. Moeders en Zonen, De Marathon, Rundfunk, ’t Schaep met de 5 Pooten, De Alex Klaasen Revue – Showponies en de solo voorstelling van Huub Stapel.

Heb jij zin om stage te lopen bij het leukste theater bedrijf van Nederland? Dan is dit je kans. Wij zijn voor het seizoen 2020/2021 voor diverse theaterproducties op zoek naar:

Stagiair(e)s Techniek


Jouw profiel

  • Je volgt een relevante MBO of HBO opleiding theatertechniek, minimaal 2e jaars;
  • Je bent fulltime beschikbaar, vanaf eind augustus/september 2020;
  • Je bent bereid om avonden en weekenden te werken;
  • Je bent bij aanvang stage minimaal 18 jaar;
  • Je bent bij voorkeur in bezit van een rijbewijs B.

Match

Ben jij een teamplayer, zelfstandig, creatief, heb je oog voor detail en hou je van een open communicatie.  Dan ben jij de extra kracht die we zoeken.  Wij zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving, waarin we beroep doen op je flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit). MORE Theater Producties bied je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Roy Spork: roy@moretheater.nl