← Terug
Stagiair(e) assistent company manager en kostuums gezocht!

In de afgelopen vier jaar is MORE een vaste waarde in het theaterlandschap geworden. Succesvolle producties als Bloedverwanten, Moeders en Zonen, From Sammy With Love, de hitmusical De Marathon, Rundfunk, All Stars en de met sterren overladen Alex Klaasen Revue – Showponies vonden hun weg naar het theater. In het nieuwe theaterseizoen wordt het repertoire aangevuld met producties als ’t Schaep met de 5 Pooten, Rundfunk – Todesangstschrei, De Alex Klaasen Revue –Showponies 2 en de solo voorstelling van Huub Stapel.

 

Heb jij zin om stage te lopen bij het leukste theater bedrijf van Nederland? Dan is dit je kans! Voor de musical ’t Schaep met de 5 Pooten zijn wij op zoek naar:

 

Stagiair(e)s Assistent company manager/kostuums

 

Jouw profiel:

·         Je volgt een relevante MBO of HBO theateropleiding in het 3e of 4e jaar;

·         Je bent fulltime beschikbaar vanaf half september 2019

·         Je bent flexibel en durft de handen uit de mouwen te steken;

·         Je bent stressbestendig en werkt oplossingsgericht;

·         Je bent bereid om avonden en weekenden te werken;

·         Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B;

·         Je bent handig met naald en draad;

·         Je hebt affiniteit met theater.

 

Functie

Hij/zij ondersteunt de company manager bij het goed laten verlopen van de tournee. Je helpt o.a. bij de logistieke planning, het maken van draaiboeken, het zorgdragen voor cast en crew, het assisteren bij snel verkledingen en verzorgen van kostuums.

 

Match

Ben jij een teamplayer, zelfstandig, creatief, heb je oog voor detail en hou je van een open communicatie.  Dan ben jij de extra kracht die we zoeken.  Wij zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving, waarin we beroep doen op je flexibiliteit. MORE Theater Producties bied je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren?
Mail dan motivatie en CV naar Roy Spork: roy@moretheater.nl