← Terug
Theater
Stagiair(e) marketing / PR gezocht!

Ben je op zoek naar een veelzijdige stage in een dynamische werkomgeving in de theaterwereld? Ben je benieuwd naar wat er komt kijken bij het in de markt zetten van een voorstelling? Dan hebben wij de stage voor jou! MORE Theater producties zoekt vanaf augustus 2020 (startdatum in overleg) een stagiair(e) marketing/publiciteit voor minimaal 4/5 maanden, 5 dagen in de week.

In de afgelopen vier jaar is MORE een vaste waarde in het theaterlandschap geworden. Succesvolle producties als Bloedverwanten, Moeders en Zonen, From Sammy With Love, de hitmusical De Marathon, Rundfunk, All Stars en de met sterren overladen Alex Klaasen Revue – Showponies vonden hun weg naar het theater. In het huidige theaterseizoen wordt het repertoire aangevuld met producties als ’t Schaep met de 5 Pooten, Rundfunk – Todesangstschrei, Het Oog van de Storm, De Alex Klaasen Revue –Showponies 2 en de solo voorstelling van Huub Stapel.

Om de publiciteitsafdeling te ondersteunen zijn we op zoek naar een marketing/pr stagiair(e). Je werkt binnen een klein informeel team in Amsterdam-West aan de publiciteit van de theaterproducties in samenwerking met de projectmanager. En verricht daarnaast algemene werkzaamheden voor de gehele afdeling.

Je taken zijn o.a.:

- meeschrijven aan een PR en Marketingplan
- bedenken en uitvoeren van verschillende acties om doelgroepen te bereiken
- ondersteuning bij PR-werkzaamheden zoals perspresentaties en premières
- archivering (pers)materialen
- bijhouden website, social media en interactie onderhouden met publiek

Je kwaliteiten:
je hebt affiniteit met de theaterbranche;
je volgt een HBO opleiding in film, media, journalistiek, cultuur en/of marketing;
je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel,
je hebt goede communicatieve vaardigheden en oog voor detail;
je hebt gevoel voor timemanagement en planning;
je bent creatief, leergierig en gemotiveerd;
je bent proactief, flexibel en bezit veel doorzettingsvermogen;
je hebt ervaring met Social Media;

Meer informatie of solliciteren?
Aangezien het een stageplaats betreft kan je alleen reageren als je momenteel een opleiding volgt. Mail je motivatie en CV voor 1 mei naar esther@moretheater.nl