← Terug
Theater
Jim Bakkum en Kees Boot maken selectie All Stars de musical compleet.

Vandaag is de definitieve selectie bekend van de nieuwe oer-Hollandse musical All Stars, die 14 oktober in première gaat in Rotterdam. In de selectie is onder andere een rol weg gelegd voor Jim Bakkum (Hero) en Kees Boot (coach van het team).


Het team van All Stars bestaat verder uit Urvin Monte (Mark), Lucas Hamming (Johnny), Bart van den Donker (Peter), Jasper Demollin (Paul), Alex Hendrickx (Bram), Mike Weerts (Willem), Levi van Kempen (Hero), Wolter Weulink, Remco Sietsema en Theo Martijn Wever. Levi van Kempen deelt de rol van Hero met Jim Bakkum. De vrouwenrollen worden op dit moment nog gecast.

All Stars de musical is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.


De tijden zijn veranderd. De spelers zijn veranderd. De tribunes zijn veranderd. Maar slecht voetbal is slecht voetbal gebleven, echte vriendschap is van alle tijden en boys always will be boys: samen is niet alleen! All Stars is van 20 september 2018 tot en met 7 april 2019 te zien in de Nederlandse theaters en beleeft zijn première op 14 oktober 2018 in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. Voor deze nieuwe Nederlandse musical schrijft Thomas Acda samen met David Middelhoff de muziek, is de regie van Frank Lammers en de choreografie/staging van Daan Wijnands. De artistieke supervisie ligt bij Jean van de Velde.


Houd voor meer informatie en start kaartverkoop www.allstarsdemusical.nl in de gaten.