← Terug
Vacatures
Stagiair(e) techniek gezocht!

In de afgelopen vier jaar is MORE een vaste waarde in het theaterlandschap geworden. Succesvolle producties als Bloedverwanten, Moeders en Zonen, From Sammy With Love, de hitmusical De Marathon, Rundfunk, All Stars en de met sterren overladen Alex Klaasen Revue – Showponies vonden hun weg naar het theater. In het nieuwe theaterseizoen wordt het repertoire aangevuld met producties als ’t Schaep met de 5 Pooten, Rundfunk – Todesangstschrei, Het Oog van de Storm, De Alex Klaasen Revue –Showponies 2 en de solo voorstelling van Huub Stapel.

Heb jij zin om stage te lopen bij het leukste theater bedrijf van Nederland? Dan is dit je kans. Wij zijn voor verschillende theaterproducties op zoek naar: Stagiair(e)s Techniek

 

Jouw profiel

Je volgt een relevante MBO of HBO opleiding theatertechniek, minimaal 2e jaars;
Je bent fulltime beschikbaar per september 2019;
Je bent bereid om avonden en weekenden te werken;
Je bent bij aanvang stage minimaal 18 jaar;
Je bent bij voorkeur in bezit van een rijbewijs B;


Ben jij een teamplayer, zelfstandig, creatief, heb je oog voor detail en hou je van een open communicatie. Dan ben jij de extra kracht die we zoeken.  Wij zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving, waarin we beroep doen op je flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit). MORE Theater Producties bied je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf. Tijdens je stage word je begeleid door specialisten in het vakgebied.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Amber Koehoorn: amber@moretheater.nl