← Terug
Vacatures
Theater
Stagiair(e) assistent company manager All Stars gezocht!

In de afgelopen vier jaar is MORE een vaste waarde in het theaterlandschap geworden. Succesvolle producties als Bloedverwanten, Moeders en Zonen, From Sammy With Love, de hitmusical De Marathon, Rundfunk, Vastgoed B.V. en de met sterren overladen Alex Klaasen Revue – Showponies vonden hun weg naar het theater. Dit theaterseizoen wordt het repertoire aangevuld met producties als All Stars de Musical, Art en De Waarheid.

Heb jij zin om stage te lopen bij het leukste theater bedrijf van Nederland? Dan is dit je kans. Nog voor dit theaterseizoen zijn wij op zoek naar: Stagiair(e) Assistent company manager

Jouw profiel:

·         Je volgt een relevante MBO of HBO theateropleiding in het 3e of 4e jaar;

·         Je bent fulltime beschikbaar per januari/februari 2019

·         Je bent flexibel en durft de handen uit de mouwen te steken;

·         Je bent stressbestendig en werkt oplossingsgericht;

·         Je bent bereid om avonden en weekenden te werken;

·         Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt geen angst om te rijden;

·         Je hebt affiniteit met theater.

 

Functie

Hij/zij ondersteunt de company manager bij het goed laten verlopen van de tournee. Je helpt o.a. bij de logistieke planning, het maken van draaiboeken, het zorgdragen voor cast en crew, chaufferen van de cast, verzorgen van kostuums, overnachtingen en je bent verantwoordelijk voor de merchandise.


Ben jij een teamplayer, zelfstandig, creatief, heb je oog voor detail en hou je van een open communicatie.  Dan ben jij de extra kracht die we zoeken.  Wij zorgen voor een inspirerende, afwisselende en levendige werkomgeving, waarin we beroep doen op je flexibiliteit (geen 9 tot 5 mentaliteit). MORE Theater Producties bied je een veelzijdige en uitdagende stage in een succesvol en dynamisch bedrijf.

 

Meer informatie of solliciteren?
Mail dan motivatie en CV naar Amber Koehoorn: amber@moretheater.nl