← Terug
Theater
Run op kaarten Alex Klaasen Revue - Showponies vraagt om verlenging.

Door de aanhoudende vraag naar kaarten is besloten de tour te verlengen tot en met december 2018.

Alex Klaasen: “Het was mijn grote droom om deze voorstelling te maken en het genre revue nieuw leven in te blazen. Dat Showponies dan zo ontzettend goed wordt ontvangen is overweldigend. Ik ben er stil van.”

 

Niet alleen de pers was na afloop van de première enthousiast over de voorstelling ook collega’s uit het vak raken er niet over uitgepraat. Acteur Huub Stapel: “Showponies is origineel, oorspronkelijk en de cast is verschrikkelijk getalenteerd. Ik heb echt met kippenvel in de zaal gezeten. Alex is werkelijk subliem en ongeëvenaard!” Actrice Carice van Houten, die speciaal voor Showponies in Nederland was, werd geraakt door de voorstelling. “Ik ben zo ontzettend trots. Het raakt me dat ik mijn vriend Alex zie in al zijn facetten. Hij is niet alleen maar die grappenmaker, maar hij kan ook ontroeren. Juist dat maakt hem zo bijzonder” aldus Carice.

 

De Alex Klaasen Revue - Showponies is cabaret, musical en comedy in één voorstelling. Samen met onder meer Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit brengt Alex Klaasen entertainment van het hoogste niveau. En zet hij het genre revue terug op de kaart, gewoon omdat het te leuk is om niet te doen.

 

Showponies is tot en met december 2018 te zien door het hele land. De kaartverkoop voor de verlenging is al deels gestart. Kijk voor meer informatie op www.alexklaasen.nl