← Terug
De Alex Klaasen Revue - Snowponies

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas. 
Deze exclusieve kerstshow is hét medicijn om de donkere dagen voor kerst door te komen. Want zoals we van Alex gewend zijn, zit ook deze show weer vol met hilarische sketches en muzikale hoogtepunten, maar dan nu helemaal in de kerstsfeer. Zoals een clubje 'woke' kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel, de Limburgse Mariah Carey en een echte Duitse kerstmarkt.  

Ook deelt Alex deze avond kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van  
8-gangen voor de hele zaal en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst CD Santa Klaasen, met daarop de nu al klassieke kersthits Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier Rendang. 
Dus doe jezelf, je familie en je vrienden een plezier en have yourself a 'Merrie' Christmas bij De Alex Klaasen Revue - Snowponies, het leukste kerstuitje van het jaar. 


Recensiequotes : 
 
‘….het leukste kerstfeestje van dit jaar.’ - ***** AD 
 
‘Briljant. Ook de derde revue van Alex Klaasen na Showponies 1 en 2 is in alle opzichten een fascinerend geheel van grenzeloze creativiteit.’  - ***** Scenes 
 
 ‘Bij Snowponies kun je niet anders dan met een brede grijns of hardop lachend in je theaterstoel zitten.’- **** NRC 
 
‘De kerstliefhebber én kersthater kunnen hun hart ophalen aan de nieuwe show van Alex Klaasen.’ - **** de Volkskrant 


Credits
Met : Alex Klaasen, Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg 
Teksten : Alex Klaasen en Niek Barendsen 
Regie : Gijs de Lange 
Choreografie & staging : Daan Wijnands 
Compositie, liveband en spel : Jan en Keez Groenteman 
Decorontwerp : Thomas Rupert en Roos Veenkamp 
Lichtontwerp : Marc Heinz 
Kostuums : Arno Bremers 
Producent : More Theater Producties