← Terug
Theater
De Alex Klaasen Revue - Showponies 2

 

De Alex Klaasen Revue - Showponies was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast, de tournee was compleet uitverkocht en de voorstelling werd genomineerd voor de Poelifinario.

 

Daarom komen Alex Klaasen en zijn gang nu met Showponies 2: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden. Met dezelfde cast waaronder Jip Smit en Daniel Cornelissen.

 

In De Alex Klaasen Revue – Showponies 2: staat alles op zijn kop en barst er weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt, u gaat genieten van o.a. een genderneutraal ballet, een talkshow voor en met varkens, twee vazen die eigenlijk potten blijken te zijn, een transseksuele Jan Smit en Klimaatneutrale Barbie.

 

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen.


Kijk hier voor de actuele speellijst.

 

 

Reacties van de pers:

 

‘Alex Klaasen excelleert in show over écht uit de kast komen’ ★★★★★ – NRC

 

‘Een meesterwerk van originaliteit.’ ★★★★★ – Dagblad van het Noorden

 

‘Een feestelijke coming-outrevue, met acteer-, dans- en zangwerk van het hoogste niveau’ ★★★★ –Volkskrant

 

‘Nummers op hogeschoolniveau, zoals je dat zelden ziet.’ - Theaterkrant

 

‘Vlekkeloos uitgevoerd door talentvolle acteurs die de onvolprezen, veelzijdige Klaasen regelmatig naar de kroon steken.’ ★★★★★ (4 ½) – De Telegraaf

 

‘Het hoge niveau van het vorig seizoen wordt met gemak wordt geëvenaard.’ ★★★★★ – Algemeen Dagblad

Cast
Alex Klaasen


Kelvin Wormgoor


Daniel Cornelissen


Jip Smit


Kiefer Zwart


Cripta Scheepers


Roman Brasser


Desi van Doeveren


Stef van Gelder