← Terug
Theater
All Stars de Musical

Na het overweldigende succes van de film en serie is All Stars nu ook te zien in het theater. All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Een feelgood voorstelling over vriendschap, volwassen worden, eigenwijze vrouwen en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen.

 

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren. Terwijl de mannen zich voorbereiden op de 500ste wedstrijd wordt hun vriendschap enorm op de proef gesteld. In het zicht van die belangrijke wedstrijd leren ze niet alleen elkaar beter kennen, maar weten ze ook: samen ben je niet alleen. Nu nog die wedstrijd winnen.

 

De tijden zijn veranderd. De spelers zijn veranderd. De tribunes zijn veranderd. Maar slecht voetbal is slecht voetbal gebleven, echte vriendschap is van alle tijden en boys always will be boys: samen is niet alleen! All Stars is van september 2018 tot en met maart 2019 te zien in de Nederlandse theaters en beleeft zijn première op 14 oktober 2018 in het nieuwe Luxor Theater te Rotterdam. 


Ga voor meer informatie naar: www.allstarsdemusical.nl

Cast
Kees Boot
coach

Jim Bakkum
Hero

Levi van Kempen
alternate Hero

Urvin Monte
Mark

Lucas Hamming
Johnny

Jasper Demollin
Paul

Mike Weerts
Willem

Alex Hendrickx
Bram

Bart van den Donker
Paul

Kiki van Deursen
Claire

Sarah Janneh
Anja

Whitney Sawyer
Roos

Ruth Sahertian
Deborah

Theo Martijn Wever
Ensemble

Wolter Weulink
Ensemble

Remco Sietsema
Ensemble

Sabine van Kuipers
Ensemble

Creatives
Frank Lammers
regie

Thomas Acda
muziek

David Middelhoff
muziek

Elzelien Peters
script

Jean van de Velde
artistieke supervisie

Daan Wijnands
choreografie/staging

Melcher Meirmans
arrangementen

Thomas Ruppert
decorontwerp

Roos Veenkamp
decorontwerp

Marc Heinz
lichtontwerp

Peter Velthuijzen
geluidsontwerp

Fleur van Ledden Hulsebosch
kostuumontwerp